RTU šogad par desmito daļu vairāk budžeta vietu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) jaunajā akadēmiskajā gadā budžeta vietās pamatstudiju programmās uzņems 2153 jauniešus, kas ir par 203 vietām vairāk nekā pērn, informēja RTU Starptautisko un sabiedrisko attiecību departamenta projektu vadītāja Egija Saļņikova.

Tas ir lielākais budžeta vietu skaits Latvijas augstākās izglītības iestāžu vidū, uzsvēra RTU pārstāve.

Jūlijā sāksies pieteikšanās studijām 2012./2013.studiju gadam pamatstudiju un augstākā līmeņu studiju programmās. Pieteikties pamatstudijām elektroniski varēs no 2.jūlija līdz 17.jūlijam plkst.16 Latvijas valsts portālā «www.latvija.lv/studijas». Pieteikšanās augstākā līmeņa studijām par valsts budžeta līdzekļiem notiks no 2. līdz 10.jūlijam, bet studijām par maksu - līdz 19.augustam.

Elektroniski reflektants varēs pieteikties pats, kā arī pieteikumu varēs aizpildīt cita persona. Pēc pieteikuma iesniegšanas elektroniski jebkurā no norādītajiem augstskolu uzņemšanas punktiem būs jāuzrāda nepieciešamie dokumenti un jāapstiprina pieteikums.

Apstiprināt elektronisko pieteikumu vai pieteikties klātienē augstskolu uzņemšanas punktos varēs no 10. līdz 17.jūlijam.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu