«RTU/Robežsardze» volejbolisti ar uzvaru sāk Latvijas finālsēriju (1)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«RTU/Robežsardze» volejbolisti ar uzvaru 3:1 pār pašreizējiem titula īpašniekiem «Biolars/Jelgava» trešdien Rīgā sāka Latvijas čempionāta finālsēriju, liecina rīkotāju informācija.

Laukuma saimnieki «RTU/Robežsardze» pirmajā setā ātri tika pie uzvaras ar 25:15 un lieli sarežģījumi komandai neradās arī otrajā setā, kad cīņa bija spēkos līdzvērtīgāka, un tikai galotnē laukuma saimnieki panāca 25:21. Taču «Biolars/Jelgava» arvien labāk iejutās spēlē un trešo setu noslēdza savā labā ar 25:19. Arī ceturtajā setā visu izšķīra pāris viesu kļūdu galotnē, kas ļāva «RTU/Robežsardze» tikt pie pirmās uzvaras.

Nākamā spēle sērijā līdz vienas komandas trim uzvarām risināsies svētdien Jelgavā.

Jau ziņots, ka «Biolars/Jelgava» pusfinālā pieveica «Poliurs/Ozolnieki» volejbolistus, bet «RTU/Robežsardze» pārspēja Daugavpils Universitāti. Daugavpils komanda pret «Poliurs/Ozolnieki» sērijā līdz trim uzvarām cīnīsies par bronzas medaļām.

Latvijas čempionāta finālsērijas spēle:

«RTU/Robežsardze» - «Biolars/Jelgava» 3:1 (25:15, 25:21, 19:25, 25:23)

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu