Rucavā zemi klāj jau 12 cm bieza sniega kārta (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: madlyinlovewithlife, CC BY-NC-ND 2.0

Rucavā līdz pirmdienas rītam sasnigusi 12 centimetrus bieza sniega sega, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Rucavas novadā sniega dēļ problēmu ar neizbraucamiem ceļiem nav, aģentūrai LETA pastāstīja pašvaldības izpilddirektora pienākumu izpildītājs Edgars Riežnieks. Sniegs izšķūrēts pie skolas un bērnudārza, novada domes ēkas, kā arī vēl dažās ielās. «Citur pagastā lielos ceļus vēl neesam tīrījuši. Sniega sega tur nav tik bieza, un apakša vēl ir «jēla»,» skaidroja Riežnieks.

Liepājā plkst.8 fiksēts 8 centimetrus biezs sniegs, bet citviet Kurzemē sniega sega ir minimāla vai tās nav vispār - Ventspilī un Stendē ir viens centimetrs, bet citviet sniega segas nav.

Alūksnē sasnidzis sešus centimetrus biezs sniegs, Priekuļos un Zosēnos - divi centimetri, savukārt Daugavpilī - viens centimetrs. Savukārt pārējā Latvijā sniega sega vēl nav izveidojusies.

Zemākā gaisa temperatūra šorīt fiksēta Rūjienā - plkst.8 tur bija mīnus 7,8 grādi. Citviet valsts austrumu rajonos tā bijusi nedaudz augstāka. Alūksnē termometra stabiņš noslīdējis līdz mīnus 7,4 grādiem, Priekuļos un Zosēnos - mīnus 6,7 grādi. Gulbenē gaiss atdzisis līdz mīnus 6,1 grādam, bet Rēzeknē - līdz 5,7 grādiem.

Zemgalē gaisa temperatūra bija ap mīnus 3 grādiem, bet Kurzemē - pārsvarā ap nulli. Zemākā gaisa temperatūra bija Rucavā - mīnus 2,3 grādi.

Rīgā plkst.8 termometra stabiņš rādīja mīnus 2,8 grādus.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu