Rudaks par savu atziņu no Kiviča dabū apzīmējumu «debīls»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

Dīdžejs un mūzikas apskatnieks Uldis Rudaks sociālajā vietnē «Twitter» bieži dalās ar savām pārdomām un dzīves atziņām, tomēr svētdien Rudaka rakstītais nokaitinājis mūziķi Andri Kiviču, kurš nav palicis «atbildi parādā».

Šoreiz gan līdz dūru vicināšanai tas nav nonācis - notikusi vien skarbāku vārdu apmaiņa.

«Katrs, kurš dzimst, reiz mirs. Ekonomiski ideālas nākotnes labad jāaizliedz iešļākt spermu sievietē, ja nav līdzekļu potenciālā mazuļa bērēm,» svētdienā tvītojis Rudaks.

Kivičš, kurš bieži vien mēdz būt atklāts un tiešs, Rudaka teikto komentējsi šādi: »@Rudaks Slimākais, ko es pa ilgiem laikiem esmu dzirdējis.Pārspēji pats sevi, Uldi.Malacis». Pēc brīža Andris turpina: «Lūk, kad Rudakveidīgie zēni sāk degradēties pa īstam, tad viņi kļūst ciniski pret visskaistākajām lietām pasaulē.»

Rudaka atziņa tā nokaitinājusi Kiviču, ka viņš turpina paust sašutumu: »@Rudaks Ja tu lieto vārdus «mazulis» un «finansēt bēres» vienā teikumā prikola pēc,tad tu esi debīls.Katrs,kam ir bērni,man piekritīs.».

Rudaks, reaģējot uz Kiviča kometāriem, aicinājsi izlīgt mieru, atsaucot atmiņa Andra Kiviča konfliktu ar Juri Milleru: » @AndrisKivics salīgstam mieru, jo zinu, ka esmu par vāju, lai kautos ar Tevi, turklāt negribu nonākt vienā upuru sarakstā ar Juri Milleru».


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu