Rudens komplekts = kleita + bikškostīms + drosme + individualitāte (8)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šoruden modē īpaši dominēs svītras, spīdīgi elementi, oriģināli apģērbu silueti, drosmīgi apģērbu salikumi... Droši var iedvesmoties no dažādām slavenām dziedātājām un viņu skatuves tērpiem, jo tieši tik lielu enerģiju no mums visiem pieprasa šis tuvojošais rudens. Membershop.lv piedāvā – jauniem pirkumiem iedvesmojies no dziedātājas Beyonce vecmāmiņas radītajām apģērbu kolekcijām  ar zīmola nosaukumu House of Dereon. Tieši šobrīd šī zīmola preces var iegādāties ar atlaidēm līdz 70 %.

Lai šoruden izceltu savu individualitāti un īpašo stila izjūtu, modes tendences pieprasa būt gana drosmīgām. Ja vēl nav iegādāts bikškostīms, tad pēdējais laiks ir to izdarīt, jo rudenī tas būs sevišķi aktuāls un pieprasīts. Ne velti to savās rudens/ziemas kolekcijās iekļāvuši dažādi modes dizaineri, tostarp – zīmola House of Dereon radītāji.

www.membershop.lv

Šis zīmols ir radīts pirms vairāk nekā 85 gadiem Luiziānā. Tā iedvesmas avots – slavenās dziedātājas Beyonce mamma – Tīna Knowles, bet apģērbu darinātāja – dziedātājas vecmāmiņa Agnes Dereon, kvalificēta šuvēja, kura meistarīgi radīja brīnišķīgus apģērbus pēc individuāliem pasūtījumiem. House of Dereon radīts sievietēm, kuras uz modi un pasauli sev apkārt skatās rotaļīgi, lielu nozīmi piešķirot detaļām, stilu atšķirībām, ikdienas un greznības savstarpējai mijiedarbībai. Šī zīmola misija ir vienkārša – savienot slavenību spēku un mākslinieciskumu, kurā jau savienojušās modes un izklaides pasaules.

Izpēti aktuālo House of Dereon atlaižu piedāvājumu jau tagad! Lai uzplaukst sievišķais un individuālais spēks!

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu