Rūdīts recidīvists bez nozieguma pastrādāšanas brīvībā neiztur pat vienu dienu (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Daugavpilī aizdomās par laupīšanas izdarīšanu aizturēts vairakkārt tiesātais vīrietis, kurš pēc pēdējā cietumsoda izciešanas brīvībā bija pavadījis tikai dažas dienas, «Apollo» uzzināja policijā.

1.marta naktī Daugavpilī, Stacijas ielā 22 gadus jaunam vīrietim uzbruka nezināmā persona un, pielietojot fizisku spēku un nodarot miesas bojājumus, nolaupīja maku ar dokumentiem, naudu un mobilo telefonu. Pēc uzbrukuma cietušais vērsās pēc medicīniskās palīdzības.

Izmeklējot laupīšanu, Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijas darbiniekiem izdevās noskaidrot aizdomās turamās personas identitāti un pēc divām dienām viņš tika aizturēts. Policisti atrada nolaupīto mobilo telefonu, kā arī noskaidroja, ka 1969.gadā dzimušais uzbrucējs mēģinājis pielietot zagtu bankas karti, norēķinoties veikalā un noņemot naudu no bankomāta.

Jāpiebilst, ka nepilnu dienu pirms nozieguma izdarīšanas, 28.februārī, recidīvists tika atbrīvots no ieslodzījuma, kur izcietis sodu par ekonomiska rakstura noziegumu. Viņš ir vairakkārt tiesāts arī par laupīšanu izdarīšanu. 5.martā pret viņu piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

44 gadus vecais vīrietis ieslodzījumā kopumā pavadījis vismaz 25 sava mūža gadus.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu