Rudņeva aģents: vislielākā interese ir no Anglijas premjerlīgas kluba

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par Polijas kluba Poznaņas «Lech» un Latvijas izlases uzbrucēju Artjomu Rudņevu nopietnu interesi izrāda kāds Anglijas premjerlīgas klubs, bet iepriekš masu medijos izskanējusī informācija par Portugāles kluba «FC Porto» un Krievijas klubu interesi ir tikai baumas, laikrakstam «Diena» atklājis Rudņeva aģents Matjašs Farkašs.

Šonedēļ portāls «football.fr» vēstīja, ka Portugāles čempionvienība «FC Porto» vēloties, lai par tās uzbrukuma līdera brazīlieša Halka aizvietotāju kļūst tieši Rudņevs.

Tāpat «football.fr» vēstīja, ka interesi par Rudņevu izrādot arī pazīstamas Krievijas komandas - čempionvienība Sanktpēterburgas «Zenit» un ambiciozā Mahačkalas «Anži», bet Polijas portāls «fakt.pl» trešdien izplatīja informāciju, ka Rudņevu savās rindās vēloties redzēt vēl viena Krievijas komanda Maskavas CSKA, kurā jau spēlē Latvijas izlases pussargs Aleksandrs Cauņa.

Tomēr Farkašs laikrakstam «Diena» atzina, ka tās visas esot tikai baumas. ««FC Porto» un Krievijas klubi ir tikai baumas. Interese par Rudņevu ir, un tā nav maza. Vislielākā interese šobrīd ir no viena Anglijas premjerlīgas kluba, kura vārdu es pagaidām nevēlos nosaukt,» izteicās Farkašs. ««Lech» vēlas paturēt Rudņevu līdz vasarai, lai viņš palīdzētu klubam izcīnīt čempionu titulu un atgriezties Eirokausu apritē, taču pastāv varbūtība, ka viņš pārcelsies uz citu klubu jau ziemā.»

«Pašlaik palīdzam «Lech» meklēt potenciālo alternatīvu Rudņevam, bet tas nav viegli - jāpārliecina, ka viņš «uguņos» tāpat kā Artjoms. Ja kāds klubs liks galdā piecus vai sešus miljonus eiro (3,5 vai 4,2 miljonus latu) un ja pats Rudņevs vēlēsies pārcelties uz šo klubu, tad transfērs var notikt jau ziemā,» piebilda Farkašs.

Kā ziņots, ar 14 precīziem sitieniem Rudņevs šobrīd ir pārliecinoši rezultatīvākais Polijas čempionāta spēlētājs, tuvāko konkurentu apsteidzot par pieciem vārtu guvumiem. Polijas čempionāta kopvērtējumā «Lech» komanda ar 20 punktiem 11 spēlēs šobrīd ieņem ceturto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu