Rudņeva savainojums nav izrādījies nopietns (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta komandā «Hannover 96» spēlējošā Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva gūtā kājas trauma nav izrādījusies nopietna, apgalvo vietējie futbola apskatnieki.

Pagājušajā sestdienā Rudņevs traumas dēļ nepabeidza bundeslīgas čempionāta spēli, bet «Hannover 96» komanda izbraukumā ar 3:0 uzvarēja Berlīnes klubu «Hertha». Rudņevs laukumā devās savas komandas sākumsastāvā, bet 31.minūtē bija spiests maču pārtraukt.

Šīs nedēļas sākumā uzbrucējam veiktas traumētās kājas pārbaudes un magnētiskā rezonanse, tomēr tajās nekādi nopietni sastiepumi vai cita rakstura savainojumi nav konstatēti, liecina pieejamā apskatnieku paustā informācija sociālajos tīklos internetā.

Pašlaik vēl Rudņevam tiek dota atpūta no treniņiem, tomēr viņš būs gatavs sestdien doties laukumā spēlē savā laukumā pret valsts vicečempioniem Dortmundes «Borussia».

Kā ziņots, līdz sezonas beigām Rudņeva klubam nepalīdzēs senegāliešu uzbrucējs Mame Birams Diufs, bet pats Rudņevs sastāvā palicis kā vienīgais izteiktais uzbrucējs.

Kopvērtējumā «Hannover 96» ar 25 cīņās izcīnītiem 29 punktiem ieņem 11.pozīciju.

Rudņevs līdz sezonas beigām ir izīrēts no Hamburgas SV (HSV) komandas. Viņš līdz šim izcēlies ar trim gūtiem vārtiem, kas visi iekrāti «Hannover 96» sastāvā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu