Rudņevam divi vārti Polijas kausa 1/8 finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Divus vārtus Polijas kausa izcīņas astotdaļfināla spēlē otrdien guva Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, palīdzot Poznaņas «Lech» komandai izbraukumā ar 3:1 (0:1, 1:0) papildlaikā pieveikt Bitomas «Polonia».

Abus vārtus Rudņevs guva papildlaikā. Vispirms mača 100. minūtē Rudņevs realizēja 11 metru soda sitienu un izvirzīja «Lech» komandu vadībā ar 2:1, bet pēc deviņām minūtēm Latvijas futbolists ar precīzu sitienu uzstādīja spēles galarezultātu - 3:1.

Kā ziņots, ar gūtajiem vārtiem Rudņevs izcēlās arī Polijas kausa 1/16 fināla spēlē, kurā «Lech» 3:1 izbraukumā pieveica Glogovas «Chrobry».

Jau vēstīts, ka ar 14 precīziem sitieniem Rudņevs šobrīd ir pārliecinoši rezultatīvākais Polijas čempionāta spēlētājs, tuvāko konkurentu apsteidzot par pieciem vārtu guvumiem. Polijas čempionāta kopvērtējumā «Lech» ar 20 punktiem 11 spēlēs šobrīd ieņem ceturto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu