Rudņevam trīs vārti Polijas čempionāta pirmajā spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Trīs vārtus Polijas čempionāta jaunās sezonas pirmās kārtas spēlē piektdien guva Latvijas uzbrucējs Artjoms Rudņevs, palīdzot Poznaņas «Lech» komandai ar rezultātu 5:0 (3:0) sagraut līgas jaunpienācējus Lodzas LKS.

Rudņevs spēles 21. minūtē atklāja rezultātu, bet 74. un 78. minūtē guva arī pēdējos divus vārtus mačā. Latvijas izlases uzbrucējs laukumā aizvadīja visas 90 minūtes.

Pagājušajā sezonā «Lech» ar 45 punktiem 30 spēlēs ierindojās 5. vietā, paliekot pirmā aiz Eirokausu barjeras. Tikmēr par Polijas čempionvienību kļuva Krakovas «Wisla» komanda, kas 30 spēlēs izcīnīja 56 punktus.

Arī citi Latvijas futbolisti savus klubus nav mainījuši - Ivans Lukjanovs un Sergejs Kožans arī šosezon spēlēs Gdaņskas «Lechia» vienībā, kas pērn ieņēma 8. vietu, Jurijs Žigajevs joprojām spēlē pagājušās sezonas devītajā spēcīgākajā komandā Lodzas «Widzew», Deniss Rakels centīsies nostiprināties Ļubinas «Zaglebie» sastāvā, kas pērn ierindojās 11. vietā, bet Aleksejs Višņakovs joprojām pārstāvēs Krakovas «Cracovia» vienību, kas pagājušajā gadā palika 14. vietā, saglabājot vietu spēcīgāko komandu sabiedrībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu