Rudņevam uzvaras vārti Polijas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vienīgos vārtus Polijas čempionāta spēlē sestdien guva Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, palīdzot valsts čempionvienībai Poznaņas «Lech» ar 1:0 (0:0) pārspēt Gdaņskas «Legia».

Rudņevs laukumā devās 53. minūtē un jau pāris minūtes vēlāk viņš guva vārtus, kuri netika ieskaitīti, jo tika fiksēts neliels aizmugures stāvoklis, bet vēlreiz Latvijas uzbrucējs precīzi sita 83. minūtē.

Tāpat sestdien laukumā devās arī Latvijas pussargs Jurijs Žigajevs, kura pārstāvētā Lodzas «Widzew» vienība nospēlēja 0:0 (0:0) ar Hožuvas «Ruch», bet Žigajevs spēlē iesaistījās 35. minūtē.

Čempionāta kopvērtējumā pēc 22 kārtām «Lech» komanda ar 32 punktiem pakāpusies jau uz 4. vietu, bet tikpat punktu ir arī 3. vietā esošajai citu Latvijas futbolistu Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana pārstāvētajai Gdaņskas «Lechia» komandai.

Denisa Rakela pārstāvētā Ļubinas «Zaglebie» ar 28 punktiem 21 spēlē ieņem 11. vietu, bet «Widzew» ar 27 punktiem ir 13. vietā. Tikmēr Alekseja Višņakova pārstāvētā Krakovas «Cracovia» ar 21 punktu ir pēdējā, 16. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu