Rudņevs pāries uz «FC Porto»?

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Portugāles čempionvienība «FC Porto» vēlas, lai par tās uzbrukuma līdera, brazīlieša Halka aizvietotāju kļūst Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, vēsta portāls «football.fr».

Tiek ziņots, ka Halks par gandrīz 40 miljoniem eiro (28 miljoniem latu) varētu pāriet uz Anglijas premjerlīgas klubu Londonas «Chelsea». Bet kā brazīlieša aizvietotāju «FC Porto» komanda noskatījusi tieši Rudņevu. Pēc tam, kad Latvijas uzbrucējs sekmīgi iesācis arī šo sezonu, viņa transfēra summa tiek minēta starp deviņiem un 12 miljoniem eiro (6,3 līdz 8,4 miljoni latu).

Tāpat «football.fr» vēsta, ka interesi par Rudņevu izrādot arī pazīstamas Krievijas komandas - čempionvienība Sanktpēterburgas «Zenit» un ambiciozā Mahačkalas «Anži».

Ar 14 precīziem sitieniem Rudņevs šobrīd ir pārliecinoši rezultatīvākais Polijas čempionāta spēlētājs, tuvāko konkurentu apsteidzot par pieciem vārtu guvumiem. Bet šomēnes Rudņevs guva arī pirmos vārtus Latvijas izlasē, palīdzot tai Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē ar 2:0 pieveikt Maltu.

«FC Porto» pagājušajā sezonā jau piecas kārtas pirms sezonas beigām garantēja triumfu vietējā čempionātā, noslēgumā nepiedzīvojot nevienu zaudējumu, un šosezon startē UEFA Čempionu līgas apakšgrupu turnīrā. Tāpat pagājušajā sezonā «FC Porto» triumfēja UEFA Eiropas līgas turnīrā.

Arī šobrīd «FC Porto» ar 20 punktiem astoņās spēlēs ir vietējā čempionāta līderpozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu