Rundāles pils aicina uz rudens talkām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Ikviens, kas bijis Rundāles pils dārzā, baudījis tā krāšņumu tulpju, peoniju un rožu pilnzieda laikā, iespējams, ir aizdomājies par to, cik daudz darba jāiegulda visa dārza uzturēšanā un kopšanā, informe Ruta Biļeviča, Rundāles pils muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste.

Rudenī dārzā jāveic apjomīgi ikgadējie sakopšanas darbi, kā arī augu ieziemošana, tāpēc aicinām ģimenes, skolēnus, skolotājus, darba kolektīvus, jauniešu NVO, biedrības, nodibinājumus un ikvienu palīdzīgu roku Rundāles pils dārza sakopšanas talkās.

Parka nodaļas vadītājs Andis Gailītis aicina: «Apvienojot patīkamo ar lietderīgo - lapu grābšanu vai rožu atlapošanu varēsiet iepazīties ar pils dārzu rudenī. Jau šobrīd sakām lielu paldies Lielplatones internātpamatskolai, Bauskas ģimnāzijai un Jūrmalas alternatīvajai skolai par paveikto teritorijas sakopšanā.»

Gatavojoties talkai, būtu vēlams ierasties laika apstākļiem un darbam atbilstošā apģērbā un apavos (rēķinoties ar to, ka rožu ērkšķi var sabojāt apģērbu).

«Ikvienam, kas vēlas palīdzēt, grābekļus lapu grābšanai nodrošināsim, bet rožu atlapošanai lūdzam ņemt līdzi savas šķēres un darba cimdus,» atgādina A.Gailītis

Talciniekus aicinām ierasties ar iepriekšēju pieteikšanos pa tālr. 29454234 (Andis Gailītis), 26670673 (Dainuvīte Brūvere).

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu