Rūnijs Anglijas izlases pēdējo apakšgrupas spēli uzsāks komandas sākumsastāvā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par spīti Anglijas futbola izlases uzvarai Eiropas čempionāta finālturnīra D apakšgrupas spēlē pret Zviedriju, kurā labi sevi pierādīja uzbrucēji Endijs Kerols un Denijs Velbeks, pēdējā grupas spēlē pret Ukrainu sākumsastāvā atgriezīsies diskvalifikāciju izcietušais Veins Rūnijs.

Kā ziņots, Anglijas izlase rezultatīvā Eiropas čempionāta D apakšgrupas otrās kārtas spēlē piektdien ar rezultātu 3:2 pieveica Zviedriju, bet Kerols un Velbeks guva pa vieniem vārtiem.

Pirmajās divās apakšgrupas spēlēs pret Franciju un Zviedriju Anglijas valstsvienībai nepalīdzēja Mančestras «United» komandas uzbrucējs Rūnijs, kurš izcieta divu spēļu diskvalifikāciju.
 
Lai arī Anglijas izlases galvenais treneris Rojs Hodžsons atzinis, ka Kerola un Velbeka sniegums liek viņam smagi domāt par nākamās spēles komandas sastāvu, Rūnija atstāšana ārpus starta pieteikuma nav iespējama.
 
«Es ar prieku stājos pretī šādu izvēļu veikšanai. Abu uzbrucēju sniegums mani patiesi iepriecināja, tāpat Teo Valkota devums uzvarā bija milzīgs,» izteicies Hodžsons. «Tomēr Rūnijs ir ļoti īpašs spēlētājs. Man būtu ļoti grūti atstāt viņu ārpus sastāva.»
 
«Ja komandā sodu izcieš tāda līmeņa spēlētājs kā Rūnijs, visi gaida viņa atgriešanos sastāvā pie pirmās iespējas,» piebilda treneris. «Domāju, ka viņš laukumā dosies kā atvirzītais uzbrucējs, kamēr viņam priekšā darbosies Kerols vai Velbeks.»
 
Kā ziņots, Rūnijs par nopelnīto sarkano kartīti pagājušā gada oktobra vidū aizvadītajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē ar Melnkalni sākotnēji izpelnījās ļoti bargu sodu no Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) - diskvalifikāciju uz visām trim Eiropas čempionāta finālturnīra apakšgrupas spēlēm.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu