Rupeiks gaidāmajā sezonā atkal brauks kopā ar Kurpnieku (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas motobraucējs Māris Rupeiks jaunajā sezonā atjaunos sadarbību ar savu ilggadējo kantētāju Haraldu Kurpnieku, ar kuru iespēju robežās startēs arī pasaules čempionāta posmos blakusvāģiem, vēsta Rupeika komandas oficiālā mājaslapa internetā.

Rupeiks lielāko daļu pagājušās sezonas aizvadīja kopā ar latviešu kantētāju Elviju Mucenieku, kurš tās beigās palīdzēja beļģim Janam Hendriksam. Nākamajā sezonā Hendrikss/Mucenieks nolēmuši par pastāvīgas ekipāžas izveidošanu, par ko bija zināms jau iepriekš.

Pēc Mucenieka aiziešanas Rupeiks pagājušo sezonu noslēdza duetā ar šveicieti Mariusu Štrausu, kopvērtējumā ieņemot devīto vietu. Bet Kurpnieks sezonu sāka kopā ar slaveno Nīderlandes motobraucēju Danielu Vilemsenu, tomēr jau pirmajā posmā iekļuva smagā sadursmē, līdz ar to viņam tika veikta abu roku plaukstas locītavu operācija.

Pats Vilemsens sezonu noslēdza kopā ar latvieti Lauri Daideru, kļūstot par desmitkārtēju pasaules čempionu.

Rupeiks/Kurpnieks pasaules čempionāta posmos jaunajā sezonā startēs iespēju robežās. Pašlaik tiek plānots starts sezonas pirmajā posmā Šveicē, kas notiks pašā aprīļa sākumā.

Kā ziņots, gaidāmajā sezonā atkal atgriezīsies brāļu Jāņa un Laura Daideru ekipāža, kas pagājušās sezonas vidū izjuka finansiālu apsvērumu dēļ.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu