Sabiedrību satrauc pieaugošā jauniešu agresija. Rīgā nežēlīgi piekauta meitene

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Tuvojoties mācību gada beigām un iestājoties siltajam laikam, jaunieši kļūst aizvien agresīvāki. Pirms pāris nedēļām, 3.maijā, uz Lapu un Nometņu ielas stūra nežēlīgi tika piekauta kāda 7.klases skolniece, ziņo TV3 Ziņas.

Jauniete tika ievilināta slazdā, un viņai virsū metās trīs meitenes - rāva aiz matiem un spārdīja ar kājām. Jaunietei izdevās izrauties un ieskriet tuvējā kafejnīcā. Aculieciniece stāsta, ka meitene drebējusi un, nometusies uz grīdas, raudājusi. Viņa sūdzējusies, par galvas sāpēm un stāstījusi, ka sasista mugura. Tāpat meitene aculieciniecei pastāstījusi, ka sista un aiz matiem vilkta pa ielu, kamēr kāds to visu filmējis.

Trīs uzbrucējas bijušas agresīvi noskaņotas un centušās meiteni izvilkt no kafejnīcas, nav līdzējuši arī draudi izsaukt policiju. Cietušajai meitenei konstatēts smadzeņu satricinājums un sākotnēji bijušas aizdomas arī par muguras skriemeļu lūzumu.
Aculieciniece devusies pie meiteņu skolas direktora, kurš paskaidrojis, ka kautiņš noticis ārpus skolas, tāpēc skola nav par notikušo atbildīga.

Bērnu tiesību aizsardzības inspekcija aizvien biežāk saņem ziņas par nežēlīgiem kautiņiem jauniešu vidū. Inspekcija jauniešu agresiju skaidro ar mācību gada beigām un silto laiku  - jaunieši vēloties atbrīvoties no gada laikā uzkrātās spriedzes. Inspekcija uzsver, ka skola ir atbildīga par notikušo.

 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu