Sabīne Berezina atklāj video «Dejo tā!» aizkulises (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Spigovskis

Dīdžejs un producents Dween (Kaspars Dvinskis) un dziedātāja Sabīne Berezina turpina sadarbību piedāvājot jaunu deju mūzikas dziesmu – «Dejo tā!». Pagājušajā nedēļā «Just» bārā notika dziesma video pirmizrāde. Dziesmas un video domā ir vienkārša – tā jāuztver kā izklaide liekot cilvēkiem uz dzīvi paskatīties vienkāršāk.

Video tapa nepilnās divās dienās un filmēšanā tika iesaistīti gan dejotāji, gan gados vecāki cilvēki, ko radošā komanda nodēvēja par video zvaigznēm, kas video rāda priekšzīmi vienaudžiem un iet ar saukli – nav nozīmes cik Tev gadu, galvenais ir kā tu jūties. Dziesma un video jāuztver kā izklaide, jo dziesmas vārdi ir vienkārši un nesarežģīti. Arī DJ Dween «reps» dziesmā ir vairāk izklaidējošs, jo repots tiek DJ Dween paša izdomātā valodā. Dziesma domāta klubiem, izklaides vietām kur cilvēki vēlās atslēgties no ikdienas domām un ļauties trakām dejām. To tad arī video veidotāji un visa radošā komanda vēlējās parādīt video – dzīvi nevajag sarežģīt ar sarežģītiem vārdiem, dzīvi vajag vienkārši dzīvot!

Sabīne par video filmēšanu: «Vislielākais kuriozs bija tas, ka man bija jābrauc ar žigulīti, jo jau 6 gadus neesmu braukusi ar mehānisko kārbu, kur nu vēl ar žiguli, un kur nu vēl pa Rīgas centru! Prieks, ka mums paveicās ar saulainu filmēšanas dienu – bija auksti, salām, bet to jau video neredz. Liekas, ka mums ir silti, lai gan tā nemaz nebija! Kopumā jutāmies kā «Oušena banda» kur katram ir sava vieta un uzdevums. Visi noritēja ļoti raiti un jautri, un šo filmēšanu es nekad neaizmirsīšu!»

Arī DJ Dween dalās iespaidos par filmēšanu: «Klipa filmēšanas process bija ļoti interesants un amizants. Video galvenās zvaigznes – cilvēki gados, atrada sev dzīves prieku un varēja iejusties jauniešu-tusētāju ādā un tas bija super! Prieks, ka mums ir Latvijā tik daudz dzīves priecīgu cilvēku, kas ar lielu prieku iesaistās jauniešu trako ideju realizēšanā. Paldies viņiem par to!»

Kaspars Kambars (Damn Studio) par filmēšanu: «Filmēšana bija ļoti interesanta un deva man ļoti lielu pieredzi, un par to varu teikt paldies Sabīnei un Dween, kuri mani izvelējas pa klipa veidotāju un filmētāju. Iepriekš pārsvarā filmēju mūzikas klipus priekš hip-hop māksliniekiem un šoreiz bija pirmā reize, kad veidoju klipu deju mūzikai!»

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu