«Sabres» minimāls zaudējums Ņujorkā, Gudļevskis paliek uz soliņa (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

NHL regulārā čempionāta spēlē aizvadītajā naktī zaudējumu piedzīvoja Bufalo «Sabres», kuru pārstāv arī latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons.

«Sabres» hokejisti izbraukumā ar 1:2 piekāpās Ņujorkas «Rangers», bet Girgensons nospēlēja nedaudz vairāk par 20 minūtēm, kuru laikā veica trīs spēka paņēmienus, bloķēja divus metienus, izdarīja vienu metienu un nopelnīja divas soda minūtes, kā arī uzvarēja 50% iemetienu.

Vienīgos vārtus viesu labā guva Drjū Stafords, bet «Rangers» rindās ar precīziem metieniem izcēlās Riks Nešs un Benuā Puljo. Uzvaras vārtus Nešs guva mača pirmspēdējā minūtē.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» ar 51 punktu 80 spēlēs ieņem pēdējo, 16. vietu, kurā arī noslēgs regulāro sezonu.

Nākamo maču Bufalo komanda aizvadīs naktī uz svētdienu, kad viesos tiksies ar Bostonas «Bruins», bet regulāro sezonu pabeigs naktī uz pirmdienu ar maču savā laukumā pret Ņujorkas «Islanders».

Tikmēr Tampabejas «Lightning» komanda savā laukumā ar 4:2 pieveica Filadelfijas «Flyers», bet Kristers Gudļevskis piekto reizi karjerā bija pieteikts NHL mačam, tomēr arī šoreiz laukumā nedevās.

Par spēles pirmo zvaigzni kļuva «Lightning» zviedru vārtsargs Anderss Lindbaks, kurš atvairīja 34 no 36 viesu metieniem.

Nākamo maču Tampas klubs aizvadīs jau naktī uz sestdienu, kad savā laukumā uzņems Kolumbusas «Blue Jackets».

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Lightning» ar 97 punktiem 80 spēlēs ieņem ceturto vietu un ir jau nodrošinājuši vietu Stenlija kausa izcīņā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu