Sacepts kartupeļu biezenis

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Foto: http://www.flickr.com/photos/ulteriorepicure/

1 kg kartupeļu
1 glāze piena
50 g sviesta
4 olas
ķiploks
zaļumi
sāls
rīvmaize

Pagatavošana:

Izvāra kartupeļus, nokāš, samīca. Putrai pielej uzkarsētu pienu, pieliek sviestu  (atstāj 1 karoti)  sāli, izspiestu ķiploku, olu dzeltenumus.  Visas sastāvdaļas liek norādītajā secībā, kārtīgi samaisot putru. Olu baltumus saputo stingrās putās, iemaisa padzisušā biezputrā. Cepamtrauku iesmērē ar sviestu, izkaisa ar rīvmaizi, liek biezputru. Cep 200 grādos 20 minūtes, līdz virsiņa brūna.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

18

2014. gada 18. aprīlis

Vārda dienas

Jadviga, Laura
Jadvīga, Jadze, Jedviga, Laure, Laurentīna, Laureta, Laurita

Workingday

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +8 ℃
Skaidrs

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 06:06
Saule riet: 20:39
Dienas ilgums: 14:33

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

18.04.2014
Ienākt apollo.lv