Saeima apstiprina deputāta pilnvaras Leldei Stumbrei (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saeima ceturtdien apstiprināja 11.Saeimas deputāta pilnvaras uz laiku Leldei Stumbrei, savukārt 11.Saeimas deputātei Dainai Kazākai Saeima piešķīra pastāvīgo mandātu, portāls «Apollo» uzzināja parlamenta Preses dienestā.

Pirms Saeimas balsojuma Stumbre nodeva deputāta svinīgo solījumu, ko apliecināja ar savu parakstu.

Stumbre 11.Saeimā ievēlēta no nacionālās apvienības «Visu Latvijai! – Tēvzemei un Brīvībai/LNNK» kandidātu saraksta Rīgas vēlēšanu apgabalā un Saeimas sastāvā iestājās, jo deputāta mandātu uz laiku nolicis Einārs Cilinskis, kurš tagad ieņem vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amatu.

Saeima šodienas sēdē pastāvīgo mandātu piešķīra 11.Saeimas deputātei Dainai Kazākai, kas Saeimas sastāvā bija iestājusies uz laiku, kamēr no Zatlera reformu partijas saraksta Rīgas vēlēšanu apgabalā ievēlētais deputāts Edmunds Sprūdžs pildīja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amatu.

Pastāvīgais mandāts Kazākai piešķirts, jo Sprūdžs neatjaunoja savu 11.Saeimas deputāta mandātu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu