Safina smagā cīņā iekļūst Vimbldonas turnīra ceturtdaļfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vimbldonas tenisa turnīra sieviešu vienspēļu sacensību ceturtdaļfinālā pirmdien kā pēdējā iekļuva pasaules ranga līdere Dināra Safina, kas smagā cīņā ar rezultātu 4-6, 6-3, 6-4 pieveica francūzieti Amēliju Moresmo.

Safina, kura savā karjerā joprojām nav spējusi uzvarēt nevienā «Grand Slam» turnīrā, pirmajā setā atradās vadībā ar 3-0, tomēr zaudēja nākamos sešus no septiņiem geimiem un cieta neveiksmi arī pirmajā setā.

Otro setu jau pārliecinošāk aizvadīja krieviete un bija pārāka ar 6-3, tomēr izšķirošo setu sekmīgāk uzsāka Moresmo un sākumā spēja izvirzīties vadībā ar 3-0. Mača izskaņu gan sekmīgāk aizvadīja krieviete, panākot izlīdzinājumu un izcīnot uzvaru.

Šā mača laikā pirmo reizi tika aizvērts centrālā korta jumts, jo otrajā setā pie rezultāta 4-1 maču pārtrauca lietus. Spēle atsākās pēc nepilnas stundas pārtraukuma, tomēr drīz pēc tam lietus mitējās un mači atsākās arī pārējos kortos.

Ceturtdaļfinālā Safina tiksies ar vienu no turnīra lielākajiem pārsteigumiem neizsēto Sabīni Lisicki no Vācijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu