Saimnieka acu priekšā aizdzen automašīnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Otrdien Rēzeknē saimnieka acu priekšā aizdzīta viņa automašīna, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Otrdienas rītā Rēzeknē kāds vīrietis konstatējis, ka viņa automašīnai «Audi» ir bojāta virsbūve. Apskatot transportlīdzekli, policijas darbinieki konstatējuši, ka minētie bojājumi, iespējams, ir transportlīdzekļa uzlaušanas mēģinājuma pēdas.

Par mantas tīšu bojāšanu tika uzsākts kriminālprocess.

Taču ar to transportlīdzekļa saimniekam piedzīvojumi nebija beigušies, jo ļaundaris, kā izrādījās vēlāk, bija noskaņots atgriezties pēc šī auto un līdz galam paveikt savu noziedzīgu plānu.

Tās pašas dienas vēlā vakarā, īsi pirms pusnakts, vīrietis pa dzīvokļa logu pamanīja, ka sveša persona brauc prom ar viņa automašīnu. Policijas darbinieki, saņemot informāciju par notikušo, operatīvi reaģējuši un jau pēc neilga laika zaglis bija aizturēts 1990.gadā dzimis jauns vīrietis, kurš agrāk jau tiesāts par analoģiskā rakstura noziegumiem.

Turpinot izmeklēšanu, policija noskaidroja aizturētā saistību vēl ar vienas automašīnas zādzību Rēzeknē, kas notikusi naktī no 21. uz 22.jūliju Šķērsielā, kur no mājas pagalma bijusi nozagta «VW Golf». Šo zagto transportlīdzekli viņš jau paspējis pārdot, taču policijai izdevās to atrast.

Sāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu