Saimniekšovā tiek izvēlētas trīs līgaviņas, pie Dagņa viesojas arī Magone un Ventis (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Piektdien, 6. decembrī šovā «Saimnieks meklē sievu» Jānis, Dagnis un Mārtiņš izdarīja pēdējo izvēli. Noslēgumā noskaidrojās arī ceļojuma galamērķi.

Puķkopis Jānis ved randiņā Ingunu uz Ēdoles pili un izrādās, ka Inguna viņam šķiet visneizprotamākā. Tikmēr Daiga sparīgi rosās pa virtuvi un dalās savos spriedumos par Ingunu. Vēlāk viņš Daigu aizved uz Kuldīgu, un Daigā pamodās cīnītājas un konkurences gars. Jānis atklāja, ka izvēle bija grūta, tomēr galu galā izvēlējās Ingunu.

Tikmēr saimnieks Dagnis atstāj Inesi vienu pie darba savā kafejnīcā, kur viņai vajadzēja apkalpot klientus. Tomēr viņa ļoti pārbijās un netika galā, jo sasprindzinājums traucēja izdarīt tik vienkāršas lietas, kā izcept olu un ieliet dzērienus. Inese atklāja, ka no visa un visiem ļoti baidās, ir saspringta un tas dažkārt paliek par grūtu. Inese tika nominēta kā kautrīgākā šova dalībniece. Vēlāk Dagnis dodas ar Inesi pastaigā, kurā viņa atklāj savas sajūtas un bailes. Pēc pastaigas Dagnis ar Viju devās sēņot, abiem sēņošana izvērtās visai veiksmīga, tomēr izskatījās, ka kaut kā pietrūka. Dagņa saimniecībā pēc tam ieradās Magone un Ventis, jaunais pāris bija starojošs, abi dalījās savās emocijās. Tomēr ātri pagāja laiks un Dagnim bija jāizdara izvēle,- noslēgumā Dagnis izvēlējās Inesi, jo viņš viņā saskatīja kaut ko neizprotamu un saistošu.

Savukāt Mārtiņam, kurš visu nakti nebija gulējis, jo bija koncertā, meitenes brokastis tā arī nepagatavoja, jo gulēja. Lai arī meitenes mulsina tas, ka Mārtiņš pret meitenēm neizrāda jūtas, abām Mārtiņš simpatizē. Mārtiņam randiņiem īsti nebija laika, tāpēc Mārtiņš vizināja Paulu un Sabīni ar kombainu, pie reizes paveicot daļu darba. Lai gan abas meitenes Mārtiņam šķita simpātiskas, Mārtiņš izlēma tuvāk iepazīt Sabīni. Paula, kāpjot mašīnā, gan skarbi noteica, ka esot zinājusi, ka visi vīrieši ir cūkas.

Kā ziņo raidījuma veidotāji, nākamajā raidījumā tiks sniegts ieskats jauno pāru kopīgajā braucienā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu