Sainīši ar sēnēm (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/bensutherland/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

500 g kārtainās mīklas (var nopirkt veikalā saldētu)
500 g šampinjonu
eļļa cepšanai
2 sīpoli
6 ēdamkarotes skābā krējuma
sāls
pipari
1 ola

Pagatavošana:

Sēnes sagriež un liek uz pannas cepties, pievieno sagrieztus sīpolus un turpina cept. Beigās pievieno sāli, piparus (zaļumus vai citas garšvielas, ja vēlaties) un krējumu. Pasautē pāris minūtes un atdzesē.

Mīklu sagriež kvadrātiņos, to vidū liek pildījumu. Saņem visus mīklas kvadrāta stūrus, saspiež kopā, lai veidotos tāds kā mazs sainītis. Sainīšus liek uz pannas un apsmērē ar olu. Cep 200 grādu temperatūrā, līdz tie kļūst zeltaini. Šādus sainīšus var pasniegt aukstus kā uzkodu vai karstus kā pamatēdienu. Pildījumu izvēlieties pēc patikas - zivs, apcepta gaļa utt.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu