Saistībā ar pāreju uz eiro gadumijā būs pārtraukumi degvielas uzpildes staciju darbībā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Gadu mijā - naktī no 2013.gada 31.decembra uz 2014.gada 1.janvāri - dažas degvielas uzpildes stacijas nedarbosies stundu, dažas - pāris stundas, liecina biznesa portāla «Nozare.lv» apkopotā informācija.

«Statoil Fuel & Retail Latvia» vadības grupas pārstāvis Artūrs Eglītis iepriekš biznesa portālam «Nozare.lv» stāstīja, ka naktī no 31.decembra uz 1.janvāri no plkst.23 līdz aptuveni plkst.3 būs slēgtas «Statoil Fuel & Retail Latvia» degvielas uzpildes stacijas visā Latvijā. Izmaiņas darbalaikā veiktas, jo uzņēmumā šajā laikā tiks veikta pāreja uz eiro, kas apvienota ar grāmatvedības un finanšu informācijas tehnoloģiju sistēmu uzlabošanas darbiem.

Tiklīdz 1.janvāra rītā tiks atvērtas degvielas uzpildes stacijas, tās būs gatavas strādāt ar abām valūtām. Cenas uz piloniem tiks norādītas tikai eiro, bet čekos būs redzama cena gan latos, gan eiro, skaidro Eglītis.

Arī visas «Neste Oil» degvielas uzpildes stacijas būs slēgtas laikā no 31.decembra plkst.23.30 līdz 1.janvāra plkst.0.30.

Visas «Lukoil» degvielas uzpildes stacijas būs slēgtas laikā no 31.decembra plkst.23 līdz 1.janvāra plkst.0.30.

Tāpat saistībā ar eiro ieviešanu «Virši-A» diennakts degvielas uzpildes stacijas 31.decembrī strādās līdz plkst.23, bet darbs tiks atsākts 1.janvārī plkst.1. Tās «Virši-A» degvielas uzpildes stacijas, kas parasti strādā līdz plkst.22, darbu 1.janvārī atsāks plkst.8. Savukārt tās «Virši-A» degvielas uzpildes stacijas, kas parasti strādā līdz plkst.23, darbu 1.janvārī atsāks plkst.7.

Arī «Dinaz» degvielas uzpildes stacijas gadu mijā uz laiku būs slēgtas - tās nedarbosies no 31.decembra plkst.23.30 līdz 1.janvāra plkst.1.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu