Sāk pārdot biļetes uz Braiena Adamsa koncertu Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šodien, 19. martā, uzsākta biļešu pārdošana uz kanādiešu dziedātāja Braiena Adamsa (Bryan Adams) koncertu. Izpildot savas slavenākās dziesmas kopā ar grupu, Braiens Adamss 2. jūlijā uzstāsies «Arēnā Rīga».

Biļetes tagad nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs, kā arī «ticketpro.lv» un «bilesuserviss.lv». Pirmajām 1000 stāvbiļetēm ir īpaša akcijas cena – tās maksā tikai 20 latus, bet stāvbiļetes pamatcena ir Ls 25. Sēdvietu cenas ir Ls 25, Ls 30 un Ls 35.

Braiena Adamsa veiksmīgā karjera ilgst jau trīs dekādes un viņa albumi visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 55 miljonu lielā tirāžā. Dziedātājs 15 reizes ticis nominēts «Grammy» balvai un ir ieguvis divus šos prestižos apbalvojumus.

Braiens Adamss ir ne tikai atzīts dziedātājs, bet arī komponists. Viņs bijis vairākkārt nominēts «Golden Globe» un «Oskara» balvām par mūziku filmām.

Mūziķis ir ieguvis Kanādas un Britu Kolumbijas ordeņus par savu ieguldījumu populārās mūzikas attīstībā un filantropijas darbu, jo viņa dibinātais fonds palīdz cilvēkiem visā pasaulē iegūt izglītību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu