Sāk Rīgas «Dinamo» nākamās sezonas abonementu tirdzniecību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

No šodienas, 1. jūnija, plkst.12 iespējams iegādāties abonementus uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas «Dinamo» 2012./2013. gada sezonas mājas spēlēm, aģentūru LETA informēja vienības preses sekretārs Jānis Stepītis.

Abonementu kategorijas, cenas un izvietojums sektoros, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, nav mainījies.

Iepriekšējā sezonā Rīgas «Dinamo» 26 KHL čempionāta mājas spēles (gan regulārajā čempionātā, gan izslēgšanas spēles) «Arēnā Rīga» (viena regulārā čempionāta spēles tika aizvadīta arī Liepājā) kopā apmeklēja 232 800 skatītāji, kas ir vidēji 7938 skatītāji vidēji katrā mačā. Apmeklētāju pieaugums bija par 1,2%, bet abonementu īpašnieku skaits pieauga par 45,37%.

Nākamajā sezonā līdzjutējiem būs pieejami deviņi dažādi sezonas abonementu veidi - «Platīns 1+1», «Platīns», «Zelts+», «Zelts», «Sudrabs+», «Sudrabs A», «Sudrabs B», «Sudrabs C» un «Bronza», kurus iegādājoties tā īpašnieks iegūs iespēju apmeklēt visas Rīgas «Dinamo» regulārās sezonas mājas spēles «Arēnā Rīga» un iegādāties biļetes uz Gagarina kausa spēlēm tajā pašā vietā.

Atkarībā no abonementa veida tā īpašnieks ietaupa vidēji no 15% līdz pat 36%, kā arī iegūst vēl citas priekšrocības visas sezonas garumā. Arī šogad iespējams abonementu iegādāties, maksājot pa daļām, līdz septembrim.

Rīgas «Dinamo» sagatavojusi arī īpašu piedāvājumu sadarbībā ar kolektīvās iepirkšanās portālu «perkamkopa.lv», kur no 1. līdz 10. jūnijam būs iespējams iegādāties «Sudrabs B» abonementu atsevišķos sektoros, ietaupot 100 latus.

Savukārt visi iepriekšējās sezonas abonementu īpašnieki, uzrādot iepriekšējā gada abonementu, no 1. jūnija līdz 1. jūlijam var iegādāties jaunu abonementu tajā pašā sēdvietā, dodoties uz «Biļešu serviss» kasēm Rīgas Kongresu namā vai Dailes teātrī.

Rīgas «Dinamo» sezonas abonementus būs iespējams iegādāties visās «Biļešu serviss» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu