Sākas biļešu pārdošana starptautiskajam mūzikas festivālam «Laba Daba» 2014 (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starptautiskais mūzikas festivāls  «Laba Daba» nemainīgi notiks augusta pirmajā nedēļas nogalē (no 1.augusta līdz 3.augustam), Līgatnes pagasta Ratniekos. Arī 2014.gadā būs laba mūzika, virkne dažādu aktivitāšu un pozitīvas emocijas. No 20.decembra pirmās festivāla biļetes par draudzīgākām cenām iegādājamas visās Biļešu servisa kasēs.

Festivāls norisināsies no 1. līdz 3. augustam, un norises vieta būs nemainīga - Latvijas Universitātes atpūtas komplekss «Ratnieki», Līgatnes pagasts, Līgatnes novads. Nemainīgi tiks piedāvās dažādas regeja, etno-folka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas gan no Latvijas, gan ārvalstīm, būs arī bagāta papildprogramma ar radošām, aizraujošām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm.

Festivāla organizatori norāda: «Fakts, ka 2014.gada grupas ir zināmas, bet tiks izziņotas 2014.gada sākumā, neattur «Laba Daba» fanus un īpašās festivāla atmosfēras tīkotājus ieplānot augusta nedēļas nogali brīvu jau tagad. Visas, īrei pieejamās, istabiņas Ratniekos tiek rezervētas kopš iepriekšējā festivāla izskaņas.»

Biļetes ir pieejamas Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Līdz 15.janvārim (ieskaitot) festivāla biļetes būs pieejamas par īpašām cenām:

- uz visu festivālu biļete nopērkama par Ls 15.46 jeb 22 Eiro;

- grupas biļete 5 personām par Ls 63.25 jeb 90 Eiro.

Festivālam ir draudzīgs biļešu piedāvājums pusaudžiem no 12 līdz 18 gadiem par Ls10.54 jeb 15 Eiro. Bērniem līdz 11 gadiem (ieskaitot) ieeja arī šoreiz būs bez maksas.

Festivālu organizē pasākumu aģentūra SIA «Pareizā ķīmija» un Radio «NABA».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu