Sākas biļešu tirdzniecība uz Gustavo eklektiskajiem koncertiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ojārs Jansons

Šī gada 13. un 14., aprīlī kinoteātrī «Rīga» mūziķis Gustavo uzstāsies ar eklektisko koncertprogrammu «Pilsētas portāls». Gustavo rečitatīvu papildinās un muzikālajā ceļojumā pavadīs vijoļu kvartets, kontrabass, vibrafons, klavieres, ģitāra, klarnete, perkusijas un daiļvokāli.

Eklektika pēc definīcijas ir dažādu uzskatu, teoriju, idejisko virzienu savienošana un pēc šāda principa darbosies arī «Pilsētas portāls». Koncerta norises vieta, kino «Rīga», ir izvēlēta apzināti, jo kinoteātris pulcē ļoti dažādu publiku. Katram no zālē sēdošajiem ir atšķirīgs pasaules redzējums, ienākumi, mērķi, taču tiklīdz zālē izdziest gaisma, mēs visi dodamies kopīgā ceļojumā pa filmas uzburtajām ainām. «Pilsētas portāls» pēc formas nedaudz atgādinās kino un baudīt to varēs sēdus.

Koncertā tiks izpildītas dziesmas no visiem trim Gustavo albumiem, «Beidzot», «Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā» un «Trešā elpa», taču muzikālais noformējums būs neierasts. Pretstatā klasiskajam hiphopam fonā skanēs liegana mūzika, akcents būs uz melodiju un noskaņu, savukārt ritmiskā daļa būs ļoti minimāla. Šajā programmā iekļautas dziesmas, kuras līdz šim Gustavo koncertos neizpildīja, jo tā formāta pasākumiem tās bija pārāk mierīgas.

Programmas doma ir paņemta no albuma «Trešā elpa» dziesmas «Pilsētas portāls».  Stāsta Gustavo: «Nomainot muzikālo pavadījumu, mainās arī tas, ko akcentējam savā redzeslokā. Ja, austiņās uzliec jautru mūziku, tad, virzoties pa pilsētu, arī pamanīsi jautrus notikumus, savukārt nopietnie atgadījumi šķitīs komiski. Koncerta mērķis ir paskatīties uz lietām no cita skatu punkta un to darīsim gan muzikāli, gan vizuāli.»

Biļetes uz «Pilsētas portālu» iepriekšpārdošanā maksā 10 un 15 latus. Tās var iegādāties kinoteātrī «Rīga» un «Biļešuserviss» kasēs visā Latvijā, kā arī internetā «bilesuserviss.lv.

«Par citu meiteni» «Camillas» kaverversija


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu