Sākas biļešu tirdzniecība uz Vanesas Mejas koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

17.decembrī uz daudzfunkcionālās halles «Arēna Rīga» skatuves ar jaunu programmu atgriezīsies virtuozā vijolniece Vanesa Meja (Vanessa Mae). 20.septembrī visās «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz šo koncertu. Tikai līdz 26.septembrim biļetes būs iespējams iegādāties ar 10% atlaidi. 

Vanesa Meja savā daiļradē veiksmīgi savienojusi klasiskās mūzikas vieglumu ar mūsdienu mūzikas tehnoloģiju novatorismu, radot jaunu stilu, ko pati dēvē par «vijoles tehno-akustiku». Virtuozā izpildījuma maniere un neparasti aranžētie klasiskās mūzikas šedevri atnesuši viņai milzīgu popularitāti visā pasaulē.

Rīgā Vanesa Meja uzstāsies, prezentējot savu jaunāko programmu ar nosaukumu «Maģiskā vijole». Koncertā būs iespējams dzirdēt gan mūziķes jaunākās kompozīcijas, gan publikas iemīļotākos skaņdarbus no agrāk izdotajiem albumiem. Iepriekš pasaulslavenā vijolniece Latvijā viesojās pirms trim gadiem, pulcējot vairākus tūkstošus skatītāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu