Sākas kolektīvās skriešanas un nūjošanas projekts «Valmiera skrien»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien Valmierā plkst. 11.00 «Sportland» veikala telpās tiks prezentēts kolektīvās skriešanas un nūjošanas projekts «Valmiera skrien», aģentūru LETA informēja Vidzemes Olimpiskā centra sabiedrisko attiecību vecākais speciālists Andris Akmentiņš.

Šovasar Valmierā, Jāņa Daliņa stadiona apkārtnē, sākot ar 23. aprīli, katru pirmdienu un trešdienu plkst. 19.00 notiks kolektīvā skriešana un nūjošana «Valmiera skrien». Akcijas dalībnieki varēs uzlabot savu sportisko formu pieredzējušu speciālistu uzraudzībā un vasaras laikā krāt savus noskrietos kilometrus, apgūt sev piemērotus vingrinājumus un saņemt vairāku treneru padomus.

Jāņa Daliņa stadiona apkārtnē pēdējos gados ir ieguldīts daudz darba, lai sakārtotu teritoriju un to izveidotu par pievilcīgu vietu pilsētas iedzīvotājiem, ģimenēm un sportistiem. Arī šovasar marķētajās trasēs paredzēta kolektīvā skriešana un nūjošana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu