Sākas pieteikšanās skolēnu vasaras darbam Mārupē (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien, 24.aprīlī, sākas pieteikšanās skolēnu vasaras darbam Mārupes novadā. Tāpat, kā pagājušajā gadā, arī šovasar Mārupes novada Dome īstenos nodarbinātības projektu jauniešiem vecumā no 13 līdz 19 gadiem, piedāvājot 76 darba vietas pašvaldības iestādēs, informēja Kate Nītiņa, Mārupes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste.

Projekta ietvaros jauniešiem būs iespēja pieteikties teritorijas labiekārtošanas un uzkopšanas darbiem dažādās pašvaldības iestādēs - skolās, bērnudārzos, dienas centros un domē. Jaunietēm vecumā no 15 līdz 19 gadiem piedāvāts tiek vasaras darbs arī kā audzinātāju palīdzēm pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs.

Pieteikties vasaras darbam var jebkurš Mārupes novadā deklarētais jaunietis. Daļu darba vietu paredzēts piešķirt bērniem no ģimenēm, kas atbilst kritērijiem, lai saņemtu sociālo palīdzību, bet daļu - pārējiem novada jauniešiem pieteikšanās kārtībā. Aizpildītas pieteikuma veidlapas, kas pieejamas vietnē www.jaunatnemarupe.lv, iesniedzamas Mārupes novada Domē, Daugavas ielā 29.

Nodarbinātības projektā iesaistītie skolēni katrs strādās līdz divdesmit darba dienām četras stundas dienā, kas ir nepilna darba diena. Paredzētā atlīdzība par darbu ir valstī noteiktās minimālās stundas tarifa likmes apmērā par faktiski nostrādātajām stundām. Plānotās skolēnu nodarbinātības projekta izmaksas ir 12 628 eiro, kas pilnībā tiks segtas no Mārupes novada pašvaldības budžeta.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu