Sākas reģistrācija RSU Inteliģences akadēmijai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

No šodienas, 11. septembra, sākas elektroniskā reģistrācija Inteliģences akadēmijai 2013./2014. akadēmiskajam studiju gadam. Tā ir neformālās izglītības programma, ko atbalsta [s:45923]. Inteliģences akadēmija norisināsies jau trešo gadu.

Inteliģences akadēmijas pamatideja ir sniegt zināšanu un prasmju kopumu, ko nesniedz akadēmiskā izglītība, taču kas ir svarīgs personības izaugsmē un ir viena no veiksmes atslēgām karjeras attīstībā, piemēram, zināšanas par mākslu, mūziku, uzvedības kultūru, dejotprasmi u. c.

Sākotnēji Inteliģences akadēmija tika veidota ar domu piedāvāt papildu izglītošanās iespējas Rīgas Stradiņa universitātes studentiem, taču, kā izrādījās, piedāvātās tēmas ir aktuālas arī RSU absolventiem un darbiniekiem, kā arī sabiedrības pārstāvjiem, kuri nav saistīti ar RSU. Projekts guvis lielu popularitāti RSU un plašākā sabiedrība, tādēļ esam kļuvuši atvērtāki un piedāvāsim noteiktu vietu skaitu plašākai publikai.

The Academy of Intelligence

Inteliģences akadēmijā tiek piedāvāta iespēja apgūt divus moduļus:

  • Mākslas un kultūras moduli, kas sākas 7. oktobrī un notiek RSU aulā (Dzirciema ielā 16) no plkst. 18.00 līdz 20.30 (pirmdienās) un
  • Balles deju teorijas un prakses moduli, kas sākas 8. oktobrī un norisinās Rīgas Franču liceja sporta zālē (Mēness ielā 8) no plkst. 18.00 līdz 19.00 (otrdienās).

Nodarbības Mākslas un kultūras modulī sākam ar stāstījumu par Olivjē Mesiānu un dzīvās mūzikas koncertu otrajā daļā. Šo nodarbību vadīs Ramona Umblija un citi mākslinieki. Kā jau ierasts, programmā paredzēts gan mākslas un kultūras cikls, gan diplomātijas cikls, šoreiz plašāks būs emocionālās inteliģences cikls, kurā runāsim par laika plānošanu, emocionāliem bankas kontiem, enerģijas vadīšanu u. c. Pavasarī uz skatuves tiks atskaņota mūzika uz trīs preparētām klavierēm.

Balles deju teorijas un prakses modulī šogad paredzētas 27 nodarbības un divas treniņballes, viena no tām – izbraukuma balle. Mūsu mērķis ir dot iespēju ikvienam interesentam apgūt pamata prasmes balles dejās un sagatavoties RSU Akadēmiskajai ballei, kas notiks 2014. gada pavasarī.

http://www.rsu.lv/absolventi/inteligences-akademija

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu