Sākas Špenglera kauss - atklāšanas spēlē Daugaviņš un <i>Co</i> (13)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šodien ar divām spēlēm Šveices kūrortā Davosā tiks dots starts jau 87.Špenglera kausa izcīņai hokejā, kurā piedalīsies arī Ženēvas «Servette» komanda ar Kasparu Daugaviņu ierindā.

Eiropā senākais un slavenākais hokeja turnīrs allaž pulcē komandas ap Ziemassvētku laiku, bet īsi pirms Jaunā gada salūta tiek noskaidrots Špenglera kausa ieguvējs.

No pērn redzētajām komandām šogad dalībnieku pulkā būs trīs dalībnieki - mājinieki HC «Davos», Kanādas izlase un «Vitkovice Steel» hokejisti no Čehijas, tikmēr atgriešanos piedzīvos Maskavas CSKA, Ročesteras «Americans» un Ženēvas «Servette» komandas.

Špenglera kausa izspēles kārtība paliek nemainīga. «Torriani» grupā spēlēs «Servette», CSKA un «Americans» hokejisti, bet «Cattini» - HC «Davos», «Vitkovice Steel» un Kanādas izlase. Grupu uzvarētāji iekļūst pusfinālā, bet otrās un trešās vietas izspēlē ceturtdaļfinālu. Atklāšanas spēle 26.decembrī starp «Servete» un «Americans» komandām.

Pērn turnīrā triumfēja Kanādas izlase, kuras rēķinā ir divpadsmit titulu, bet visvairāk titulu ir Davosas komandai - piecpadsmit.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu