Sākas uzņemšana 11 Latvijas augstskolās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifonova/LETA

 No šodienas līdz 17.jūlijam visiem studēt gribētājiem vienotajā valsts un pašvaldību portālā «www.latvija.lv» būs iespēja pieteikties pamatstudijām 11 Latvijas augstskolās, informēja LU Preses centrā.

Topošie studenti varēs pieteikties studijām Latvijas Universitātē (LU), Rīgas Tehniskajā universitātē, Latvijas Lauksaimniecības universitātē, Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā, Banku augstskolā, Ventspils Augstskolā, Daugavpils Universitātē, Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā, Rēzeknes Augstskolā, Liepājas Universitātē un Vidzemes Augstskolā.

Portālā «www.latvija.lv» reflektanti varēs sekot līdzi pieteikšanās gaitai un uzzināt konkursa rezultātus.

No 10.jūlija līdz 17.jūlijam visiem topošajiem studentiem, arī tiem, kas pieteikušies elektroniski, norādītajos augstskolu uzņemšanas punktos jāuzrāda nepieciešamo dokumentu oriģināli un jāapstiprina pieteikums. Šajā laika posmā reflektanti varēs pieteikties studijām arī klātienē jebkurā no iesaistīto augstskolu uzņemšanas punktiem.

Šodien sāksies uzņemšana LU pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju programmās 2012./2013.akadēmiskajam gadam. Arī pieteikšanās augstākā līmeņa studijām sāksies 2.jūlijā. Pieteikties varēs līdz 13.jūlijam fakultātēs to noteiktajā laikā un norādītajā vietā.

Pieteikšanās doktorantūras studijām notiks no 20. līdz 24.augustam.

LU 2012./2013.akadēmiskajam gadam uzņemšanai ir paredzētas vairāk nekā 2400 budžeta vietas.

Vairāk par studiju programmām un uzņemšanas prasībām LU var uzzināt portālā «www.gribustudet.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu