Sāksas pieteikšanās «Iespējamās misijas» skolotāju jaunajam iesaukumam (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien sākas pieteikšanās izglītības programmas «Iespējamā misija» jauno skolotāju septītajam iesaukumam, pastāstīja «Iespējamās misijas» partnerības un komunikācijas vadītāja Egija Saļņikova.

Lai dotu iespēju katram bērnam Latvijā saņemt kvalitatīvu izglītību, kas attīsta viņa spējas, kā arī motivāciju un prasmes mācīties mūža garumā, «Iespējamā misija» ik gadu uzņem zinošus un mērķtiecīgus augstskolu absolventus un palīdz viņiem kļūt par iedvesmojošiem skolotājiem un nākotnes līderiem.

No 14.oktobra jaunieši tiek aicināti pieņemt izaicinājumu un kļūt par «Iespējamās misijas» skolotājiem. Šogad īpaši gaidām pieteikumi no eksakto jomu pārstāvjiem.

Plašāka informācija par atlases kritērijiem un elektroniskā pieteikšanās anketa pieejama mājaslapā «www.piesakies.iespejamamisija.lv». Pieteikties varēs līdz nākamā gada martam.

Kopš programmas dibināšanas 70 Latvijas skolās strādā vai ir strādājis 91 «Iespējamās misijas» skolotājs. Vairums no viņiem pasniedz eksaktos priekšmetus - matemātiku, fiziku, ķīmiju, bioloģiju, informātiku. Kopā viņi ietekmējuši gandrīz 14 000 bērnu dzīves visā Latvijā, palīdzot viņiem gūt panākumus mācībās un stiprinot viņos pārliecību, ka katrs var sasniegt augstus mērķus, norāda Saļņikova.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu