Sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra izrādēm februārī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

1. decembrī sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra izrādēm februārī. Februārī Dailes teātrī jauniestudējumi nav paredzēti, bet vairākas izrādes tiks rādītas pēdējo reizi. 

5. februārī no skatītājiem atvadīsies komēdijas «Lodes pār Brodveju» varoņi, 8. februārī pēdējo reizi varēs noskatīties Biļanas Srbļanovičas traģikomēdiju «Siseņi», 24. februārī savus cienītājus gaidīs pēdējā izrāde «Jērādiņa», bet 29. februārī Dailes teātris aicina bērnus uz pēdējo izrādi «Punktiņa un Antons».

Dailes teātris turpina piedāvāt arī ikmēneša izrādes par īpašām cenām – 8. februārī uz komēdiju «Ja mana sieva uzzinās...» visu biļešu cena būs 3 un 4 lati.

Februārī Dailes teātris dosies viesizrādēs uz Liepāju un Valmieru. 4. februārī Liepājā varēs noskatīties romantisko komēdiju «Noslēpumainā zvaigzne», bet 25. februārī Valmierā būs divas izrādes – «Cīrulīši» un «Vīrietis Smiļģis». Biļetes jau var iegādāties «Biļešu Paradīzes» un abu teātru kasēs.

Jāatgādina, ka pārdošanā ir arī biļetes uz Ādolfa Alunāna oriģināldramatiskās pasakas ar Raimonda Paula mūziku «Džons Neilands» atjaunojuma izrādēm sezonas izskaņā jūnijā, kā arī uz «Džona Neilanda» izrādi 22. jūnijā un tai sekojošo balli, kad gada gaišākajā naktī ballēsimies, dziedāsim, dejosim un priecāsimies kopā ar Dailes teātra aktieriem un kapelu «Usma», noslēdzot teātra sezonu un ieskandinot vasaru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu