Sāksies biļešu tirdzniecība uz Kailijas Minogas koncertu (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Šodien, 20. martā no plkst.10 «Ticketpro» kasēs un interneta vietnē «ticketpro.lv» sākas biļešu iepriekšpārdošana uz šoruden Rīgā gaidāmo Kailijas Minogas koncertu, aģentūru LETA informēja koncerta organizatoru pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Kā ziņots, 2.novembrī «Arēnā Rīga» ar jaunu šovu atgriezīsies dziedātāja Kailija Minoga. Dziedātāja koncertturneju «Kiss Me Once» atklās Lielbritānijā. Kopumā dziedātāja sniegs 31 koncertu 15 valstīs.

Kārkliņš par Minogas koncertiem stāstīja, ka to vizuālais noformējums ir viens no tehnoloģiski sarežģītākajiem koncertindustrijā, līdzās tādu grupu kā «Muse» un «Rammstein» mūsdienīgajiem šoviem. Mūziķes koncertiem nepieciešamais aprīkojums tiek pārvadāts vairākos desmitos kravas automašīnu, bet skaņas tehniku komplektē pasaulē labākie nozares ražotāji speciāli Minogas turnejām.

Piedāvājam apskatīt Kailijas Minogas jaunāko klipu:

Dziedātājas 12.studijas albums «Kiss Me Once» tiks izdots šonedēļ, un arī jaunākajam ierakstam mūzikas apskatnieki prognozē panākumus. Latvijas radiostacijās jau nonācis albuma pirmais singls «Into The Blue».

Minoga uz mūzikas skatuves debitēja 1987.gadā. Viņa kļuvusi ne vien par populārās mūzikas topu līderi un neskaitāmu apbalvojumu laureāti, bet arī par modes ikonu, dizaineri un aktrisi. Minoga ir visvairāk atskaņotā mūziķe Lielbritānijas radiostacijās pēdējo 20 gadu laikā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu