Sākta šī gada «Positivus» festivāla biļešu tirdzniecība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pusnaktī uz 4.oktobri visās trīs Baltijas valstīs sāksies biļešu tirdzniecība uz 2011.gada «Positivus» Festivālu. 

Tikai pirmās trīs dienas festivāla divu dienu biļešu cena ir Ls 24 (Ls 27,50 ar vietu telšu pilsētiņā) pēc tam līdz pirmo mākslinieku paziņošanai divu dienu biļete maksās Ls 29 (Ls 32,50 ar vietu telšu pilsētiņā). Pēc pirmo mākslinieku paziņošanas biļešu cena vēlreiz pieaugs.

«Positivus» Festivāls nākošgad jau piekto reizi notiks 15. un 16.jūlijā Salacgrīvā.

Biļetes Latvijā nopērkamas «Biļešu Serviss» tīklā un internetā.

Biļetes Igaunijā nopērkamas «Piletilevi» tīklā un internetā.

Lietuvā biļetes nopērkamas «Bilietu Pasaulis» tīklā un internetā.

«Katru gadu pirmajās pārdošanas dienās mums izdodas pārdot arvien vairāk biļešu kā iepriekš. «Positivus» festivāla lojālākie fani arvien vairāk novērtē iespēju ievērojami ietaupīt un uzticas, ka festivāla programma būs atbilstoša cerētajai.»

Pirmo dienu akcijas cena ir nedaudz augstāka kā iepriekšējos gadus, bet tā būs zemākā cena, par kādu varēs iegūt festivāla biļeti. Neviena vēlākā akcija šādu cenu nepiedāvās.

«Positivus» Festivāls četros gados ir kļuvis par ievērojamāko populārās mūzikas un mākslas festivālu Baltijā. Neviens cits brīvdabas festivāls Baltijā nepiedāvā tik vērienīgu mākslinieku sastāvu kā «Positivus». Iepriekšējos gados festivālā uzstājušās tādas zvaigznes kā - Muse, Scissor Sisters, Prāta Vētra, Happy Mondays, Peter Doherty, Moby, Sinead O'Connor, James, Stereophonics, Manic Street Preachers, Travis, Fatboy Slim un daudzi citi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu