Sākušies Ikšķiles vidusskolas sporta stadiona būvniecības darbi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ikšķiles novada pašvaldība sākusi realizēt sen iecerēto skolas stadiona būvniecību. Ideja par skolas mācību normām un standartiem atbilstoša sporta stadiona būvniecību radās 2007.gadā, kad tika izstrādāts arī detālplānojums, portālu «Apollo» informēja Inga Šulca, Ikšķiles novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste.

Saskaņā ar tehnisko projektu tiks izveidots standartiem atbilstošs futbola laukums ar sintētisko segumu, skriešanas celiņi, volejbola laukums ar sintētisko segumu, pludmales volejbola laukums, basketbola laukums ar sintētisko segumu, šķēršļu joslas, tāllēkšanas sektors, segtās tribīnes ar jumtu, sporta inventāra noliktava.

Ārpus nožogotās stadiona teritorijas paredzēts ierīkot publisko strītbola laukumu un basketbola laukumu, kā arī apzaļumotas teritorijas. Skolas sporta stadiona būvniecības darbus plānots pabeigt līdz šā gada oktobrim.Būvniecības darbus veiks būvniecības pilnsabiedrība «C.OCK.SH».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu