Sākusies LU 72.zinātniskā konference (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Grinbergs/ LU preses centrs

Latvijas Universitātē (LU) no 23.janvāra līdz marta sākumam norisināsies ikgadējā zinātniskā konference, kas aptver visdažādākās zinātnes nozares. Universitātes zinātnieki, docētāji, studenti un viesi konferences ietvaros nolasīs vairāk nekā 2000 referātu, informēja LU preses centrs.

http://www.lu.lv/tiesraide/

LU 72. zinātniskās konferences darbs organizēts sešās plenārsēdēs un 123 sekciju sēdēs. Notiks arī 13 izstādes. LU zinātnieki, docētāji un viesi nolasīs 1577 referātus dabas zinātnēs, 825 sociālajās zinātnēs, 512 humanitārajās zinātnēs. Ar pilnu konferences programmu varēs iepazīties konferences mājas lapā. Programmā iespējamas izmaiņas un papildinājumi.

Ikgadējā Latvijas Universitātes zinātniskā konference tiek rīkota ar mērķi nodrošināt pētījumu rezultātu, ideju un domu apmaiņu zinātnieku, docētāju, studentu un viesu starpā, kas ir viena no neatņemamām zinātniskās darbības sastāvdaļām. Latvijas Universitātes zinātniskās konferences notiek kopš 1945.gada.

Ikviens interesents aicināts piedalīties konferences pasākumos!

Latvijas Universitātes portālā

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu