Sākusies pieteikšanās «Laivu karnevālam» Rāmkalnos (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai beidzot godam atklātu laivošanas sezonu un ieskandinātu pavasari tuvojošos Dziesmu Svētku noskaņās, trakie un atraktīvie pulcēsies Siguldā 11.maijā uz aktīvās atpūtas pasākumu «Laivu karnevāls» Gaujas upē posmā no Siguldas līdz Rāmkalniem.

Distances sākums ar drošības instruktāžu un dalībnieku parādi norisināsies Siguldas kempingā «Dainas», bet distance noslēgsies atpūtas parkā «Rāmkalni». Distances kopējais garums: 17 km. Pērn notikušais pasākums pulcēja 62 komandas un gandrīz 200 dalībniekus.

Šajā absolūti demokrātiskajā pasākumā var piedalīties ikviens, kas gatavs laivošanai un tautasdziesmu dziedāšanai. Vērtēta tiks atraktivitāte un droša braukšana nevis distances laiks. Visu distances laiku dalībniekus vērtēs Organizatora izvirzīta žūrija. Komanda, kura būs visdraudzīgākā, vistautiskākā un visatraktīvākā saņems GRAND PRIX – jūras ceļojumu kopā ar TALLINK!Dalībnieki tiks apbalvoti arī nominācijās - Visslapjākā, Izpalīdzīgākā, Dzīvespriecīgākā, Visdziedošākā utt.

Pasākumu vadīs atraktīvais laivotājs un aktieris Imants Vekmanis.

No paša rīta Rīgā visus dalībniekus gaidīs vilciens uz Siguldu, kur vienā no vagoniem pulcēsies tikai «Laivu karnevāls» dalībnieki. Par atmosfēru vilcienā parūpēsies skanīgais koris «SŌLA».

Distances laikā dalībniekiem būs jāveic divi kontroluzdevumi un galarezultāts jāatrāda Finišā.

Kontroluzdevumi pagaidām ir noslēpums.

Pasākuma programma:

  • 10:00 Dalībnieku reģistrācija;
  • 11:00 Dalībnieku parāde, svinīgās uzrunas;
  • 14:00 – 17:00 Karnevāla dalībnieku sagaidīšana, apbalvošana, zupa, jautrība, dziesmas;
  • 17:00 Autobuss uz Siguldu un Inčukalna staciju.

Plašāka informācija: «ramkalni.lv».

Sekojiet informācijai arī Rāmkalnu profilos Facebook. com, draugiem.lv, Twitter.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu