Saladino: varu lēkt tālāk par deviņiem metriem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Olimpiskais čempions tāllēkšanā Īrvings Saladino pasaules čempionātā centīsies labot pasaules rekordu un lēkt tālāk par deviņiem metriem, šodien panamietis atklāja Spānijas sporta laikrakstam AS.

«Tas ir sapnis, taču tas ir iespējams,» par plāniem pārspēt ASV tāllēcēja Maika Pauela 1991. gadā sasniegto pasaules rekordu 8,95 metri izteicās Saladino. «Ar motivāciju un darbu var tikt pat tālāk. Jā, domāju, ka varu lēkt tālāk par deviņiem metriem.»

26 gadus vecā Saladino personīgais rekords ir 8,73 metri, kas sasniegts 2008. gada maijā. Šosezon pirmais Panamas olimpiskais čempions lēcis līdz 8,63 metrus tālai atzīmei.

Pasaules čempionāts vieglatlētikā no 15. līdz 23. augustam norisināsies Berlīnē.

Jau ziņots, ka 2007. gadā Saladino Japānas pilsētā Osakā kļuva par pasaules čempionu, izcīnot pirmo zelta medaļu pasaules čempionāta vēsturē savai valstij, bet pērn kļuva arī par Pekinas olimpisko spēļu uzvarētāju.

Pirms tam pēdējo reizi Panamas sportists nozīmīgās vieglatlētikas sacensībās uz goda pjedestāla stājās 1948. gadā, kad Londonas olimpiskajās spēlēs Loids Labīčs izcīnīja trešo vietu gan 100, gan 200 metru skrējienos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu