Salaspilī nošautais vīrietis bijis policijas redzeslokā aizdomās par smaga nozieguma izdarīšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien Salaspilī nošautais vīrietis bijis policijas redzeslokā aizdomās par kāda smaga nozieguma izdarīšanu, aģentūrai LETA apliecināja Rīgas rajona policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Inita Dzelme.

Aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka policija vīrieti turējusi aizdomās par narkotiku tirdzniecību.

Jau ziņots, ka 1973. gadā dzimušais vīrietis tika nošauts ap plkst. 18 Skolas ielā pie savas mājas ārdurvīm. Dzelme pastāstīja, ka vīrietim nolaupīta rokassoma, kas līdz šim brīdim nav atrasta.

Policija pagaidām izvirzījusi divas versijas: slepkavība izdarīta mantkārīgā nolūkā vai arī ir saistīta ar attiecību kārtošanu kriminālajās aprindās.

Tiešu aculiecinieku notikušajam nav. Tā kā slepkavība notikusi diennakts tumšajā laikā, neviens neko neesot redzējis. Aptaujājot iedzīvotājus, kāpēc nav reaģējuši uz šāvienu troksni, viņi paskaidrojuši, ka to uzskatījuši par kārtējo pusaudžu blēņošanos ar petardēm.

Policijā sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu