Salaspils botāniskajā dārzā stādu gadatirgus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nacionālais Botāniskais dārzs Salaspilī izsaka sirsnīgu pateicību visiem, kuri sniedza un sniedz palīdzīgu roku 26. jūlija vētras seku novēršanā.

Tūlīt pēc ziņas par vētras postījumiem uz Botānisko dārzu zvanīja vairāki Salaspils iedzīvotāji, brīvprātīgi piesakoties palīdzēt sakopšanas darbos. Cilvēki iesaistījās darbā gan individuāli, gan organizētās grupās: talkā nāca Rīgas Latgales priekšpilsētas Pensionāru apvienība un Swedbank darbinieki. Kaut arī darba vēl ir daudz, Botāniskā dārza centrālās ekspozīcijas pamazām sāk atgūt pievilcīgu izskatu.

Lai krusas sabojātie dekoratīvie augi ātrāk atjaunotos, Latvijas Humusvielu institūts dāvinājis Botāniskajam dārzam humusvielu koncentrātu Humate GreenOK, kas aktivizē augu dzīvības procesus un palīdz tiem optimāli izmantot augsnes resursus.

13. augustā, kad Botāniskajā dārzā notiks stādu gadatirgus, ceram apmeklētājus atkal sagaidīt skaistā un sakoptā vidē! Rozārijā krusas sakapāto ziedu vietā raisās jauni pumpuri, un uzsākusi ziedēt arī dāliju kolekcija, kuru krusa bija nokapājusi līdz kailiem stublājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu