Nepieciešams:
puskukulis ķieģelīša
ķīnas kāposta pusīte
pusīte siera «Talsu ritulis»
1 bundžiņa konservētas kukurūzas
3 tomāti
3 daiviņas ķiploka
majonēzes un skāba krējuma maisījums 1:1
eļļa cepšanai
Salāti ar pikantiem grauzdiņiem
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pagatavošana:
Rupjmaizi sagriež kubiciņos, eļļā apcep brūnus un kraukšķīgus! Cepšanas beigās iemaisa caur spiedi izspiestus ķiplokus.
Ķīnas kāpostu un tomātus sagriež, kukurūzai nolej sulu, sieru sagriež kubiciņos, visu sajauc ar krējuma un majonēzes maisījumu. Pasniedz pārkaisītu ar rupjmaizes grauzdiņiem.
Variants: Varat izmantot baltmaizes sausiņus, tos apgrauzdēt tosterī, Ķīnas kāpostu vietā izvēlēties citus salātus