Salāti ar pikantiem grauzdiņiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:
puskukulis ķieģelīša
ķīnas kāposta pusīte
pusīte siera «Talsu ritulis»
1 bundžiņa konservētas kukurūzas
3 tomāti
3 daiviņas ķiploka
majonēzes un skāba krējuma maisījums 1:1
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Rupjmaizi sagriež kubiciņos, eļļā apcep  brūnus un kraukšķīgus! Cepšanas beigās iemaisa caur spiedi izspiestus ķiplokus. 

Ķīnas kāpostu un tomātus sagriež, kukurūzai nolej sulu, sieru sagriež kubiciņos, visu sajauc ar krējuma un majonēzes maisījumu. Pasniedz pārkaisītu ar rupjmaizes grauzdiņiem.

Variants: Varat izmantot baltmaizes sausiņus, tos apgrauzdēt tosterī, Ķīnas kāpostu vietā izvēlēties citus salātus

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu