Saldus novadā nenoskaidrota automašīna notriec velosipēdisti (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar Saldus novadā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca velosipēdisti un aizbrauca no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Saldus-Ezere 24.kilometrā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca 1959.gadā dzimušu sievieti, kura brauca ar velosipēdu, un aizbrauca no notikuma vietas. Cietusī sieviete ar politraumu nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Ozolciema un Līvciema ielas krustojumā, satiksmes autobuss «Solaris» notrieca gājēju, 1962.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar lūzumiem alkohola reibumā nogādāts slimnīcā reanimācijas nodaļā.

Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatves un Vaiņodes ielas krustojumā, automašīna «Audi» notrieca gājēju, 1973.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar lūzumiem alkohola reibumā nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 38 avārijas, kurās cieta septiņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 15 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Astoņi no tiem bija autovadītāji un septiņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri cilvēki - trīs autovadītāji un viens velosipēdists.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu