«Saldus Saulē» jaunāko apmeklētāju priekam būs atvērts «Pasaku nams»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Tieši pēc viena mēneša – 8. jūlijā vārtus apmeklētājiem plaši vaļā vērs mūzikas festivāls «Saldus Saule 2011», lai līdz pat 10. jūlija agram rītam pulcētu lielus un mazus, jaunus un vecus apmeklētājus no tuvienes un tālienes!

Šogad «Saldus Saules» rīkotāji ir īpaši padomājuši par mazajiem festivāla apmeklētajiem, ļaujot arī viņiem justies gaidītiem šajās saulainajās dienās. 

9. jūlija rītā no plkst. 11:00 līdz plkst. 14:00 bērnus un jauniešus ar koncertu, rotaļām, dziesmām un dejām gaidīs pie sevis jautrie «Pasaku nama» tēli – ziedu meitenes, Sūklis Bobs, Lācītis Pūks, Tīģerītis, Pūķītis un daudzi, daudzi citi! Mazajiem festivāla apmeklētājiem būs iespēja piedalīties jautrās atrakcijās un spēlēs, izmēģināt veiklību dažādos pārbaudījumos, aktīvi pavadīt laiku radošajās darbnīcās vai pašiem pārtapt par kādu no pasaku tēliem, ļaujoties grima meistariem! Aktīvākajiem bērniem un jauniešiem būs iespēja lēkt un šļūkt lielajās piepūšamajās atrakcijās. Druvas Saldējuma gotiņa cienās ar dažādu veidu Druvas saldējumu un Cēsu Alus ruksis Limpo rūpēsies, lai visiem sanākušajiem pietiktu limonādes. Būs arī balonu zvēriņi, gardumi un daudz dažādi pārsteigumi. Visas atrakcijas darbosies visu festivāla laiku.

Savukārt vakara un nakts koncertu laikā draudzīgie «Pasaku nama» iemītnieki parūpēsies par bērniem, lai vecāki varētu nesteidzīgi izbaudīt grupu uzstāšanos. Bērni tiks  pieskatīti, radoši nodarbināti, aprūpēti un vajadzības gadījumā pat izguldināti mīkstās gultiņās! Pieredzējušu pedagogu vadībā bērniem būs iespēja jauki pavadīt laiku atbilstoši savam interesēm – zīmējot, līmējot, spēlējot spēles, dziedot vai lēkājot pa batutu. Bērnu stūrītis būs norobežots un īpaši apsargāts, tāpēc vecākiem nebūs jāuztraucas par bērnu drošību pasākuma laikā.

Atgādinām, ka festivālā «Saldus Saule 2011» divu dienu laikā uz divām skatuvēm uzstāsies Lordi, Skyforger, Dzelzs Vilks, Virga Hard Orchestra, Ivo Fomins, Imants Kalniņš ar Turaidas rozi, Linga, Credo, Leģions, Z-Scars, Arm ann Sound, SIA Radikal, Huskvarn un daudzi, daudzi citi. 

  • Ieejas biļetes uz festivālu «Saldus Saule» iepriekšpārdošanā var iegādāties visās «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās, kā arī internetā «bilesuparadize.lv». «TELE2» klientiem un «American Express» kartes īpašniekiem ir atlaides! Nenokavē!
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu