Salvis Freimanis: Ķegumā viss gatavs, palikušas nianses

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šīs nedēļas nogalē Ķegumā «Zelta zirga» trasē norisināsies Latvijas «Grand Prix» izcīņa MX1 un MX2 klasēs. Latvijas posma organizators Salvis Freimanis atzīst, ka svarīgākie darbi jau pabeigti un līdz sacensību sākumam nianses tiks pieslīpētas.

Uz jautājumu, vai viss ir gatavs, lai uzņemtu pasaules labākos motokrosistus, Freimanis «Apollo» atbild: «Viss nekad nebūs gatavs. Arī Rīga nav pilnībā gatava,» ironiski saka Freimanis.

«Visi jautājumi tiek risināti procesā un darbs notiek. Rīt [piektdien - M.L.] ir trases pieņemšana. Kas būs citādāk, nekā pērn? Visas dienas Ķegumā uzstāsies rokgrupa no Dienvidāfrikas, kura spēlēs dzīvo mūziku. Sacensību formāts palicis tas pats, arī trases reljefs, taču nedaudz pamainīsim vietu, kur pagājušogad krita vairāki sportisti.»

Uz norādījumu, ka sinoptiķi sola lietu un slapju laiku, Freimanis saka: «Mums jādara savi darbi, lai Dievs dara savējos. Tik traki nemaz nebūs, svētdien varbūt nemaz nelīs, būs tikai apmācies. Līdzjutēju skaits varētu būt tāds pats kā pērn, bet paredzams, ka būs ārzemju skatītāju pieaugums. Tas saistīts ar to, ka katrā posmā praktiski ir citi uzvarētāji un nevar paredzēt sacensību scenāriju. Jāatzīst, ka arī kopējais līdzjutēju skaits pasaules čempionāta ir audzis,» uzsvēra posma pārstāvis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu