Samanta Tīna izdod pirmo internacionālo singlu (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc triumfa starptautiskajā TV konkursā «Slavjanskij Bazar», uzmanību Latvijas dziedātājai Samantai Tīnai pievērsa daudzu valstu komponisti, piedāvājot sadarbību. Izvēloties sava pirmā internacionālā singla radīšanas komandu, Samanta deva priekšroku internacionālam autoru kolektīvam no Dānijas, Zviedrijas un Īrijas.

Decembra sākumā dziesma «I Need A Hero» uzsāk savu ceļu pie klausītājiem vairākās Eiropas valstīs, tostarp Latvijā, Dānija, Zviedrijā, Islandē, Norvēģijā, Īrijā un citviet. Dziesmu «I Need A Hero» radījuši Beatrice Eriksson, Michael James Down, Johnny Sanchez un Marcus Fernell.

«Pirmais internacionālais singls ir liels izaicinājums ikvienam māksliniekam, tādēļ lēmuma pieņemšana par īsto dziesmu ilga vairākus mēnešus – tika vērtēti vairāki desmiti dziesmu, līdz beidzot izvēle krita uz «I Need A Hero»», teic dziesmas izpildītāja Samanta Tīna.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu